Baumit

A jövő ötletei.

Baumit Life színek

A Baumit Life Európa legszélesebb homlokzativakolat színválasztékát kínáló színrendszer, mely szolgáltatásaival példaértékű színharmóniák összeállítását teszi lehetővé, egyedi lehetőséget teremtve a homlokzatok megújítására.
 Baumit Life  színválasztás

Baumit Life színválasztás

Színválasztás előtt áll, de nem biztos a leendő vakolat színben? A Baumit segít Önnek.

Töltse fel az alábbi adatait, majd szaktanácsadónk a megadott elérhetőségeket felveszi Önnel a kapcsolatot, és segít a minta megrendelésében!

A színminta ára bruttó 999,- Ft/vödör


Baumit színminta igénylés

 A színek összhatása

A színek összhatása

A színek kiválasztásánál vegyük figyelembe, hogy ugyanazok a színek más-más struktúrával soha nem fogják ugyanazt a hatást eredményezni, hiszen a strukturált felületek összhatása a fényesebb és árnyékosabb felületrészek összességéből adódik.

Mit nyerünk még a hőszigeteléssel?

  • Kihasználjuk a falszerkezet hőtároló képességét.
  • Kellemesebb lesz a fal belső felületi hőmérséklete.
  • Kisebb lesz a falszerkezet hőingadozása.
  • Megszüntetheti a meglévő hőhidakat.
  • Megszűnik a szerkezeten belüli fagyzóna, nincs penészesedés!
  • Megoldhat egy sor egyéb műszaki problémát is (pl. panelhézagok).
  • Egyéni megjelenéssel attraktívvá tehető a külső homlokzat.
  • Az igényesen hőszigetelt homlokzat növeli az ingatlan értékét.
 Mit nyerünk még a hőszigeteléssel?
 25 év rendszergarancia

25 év rendszergarancia

A Baumit Kft. az általa forgalmazott open, Star EPS, Star Ásványi és Pro hőszigetelő rendszerekre – a mindenkor hatályos törvényekben, jogszabályokban és rendeletekben meghatározott kötelező szavatosság mellett 25 év rendszergaranciát is vállal a következők szerint:

Ez a rendszergarancia nemcsak a beépített termékek rendeltetésének, alapvető tulajdonságainak megtartását jelenti általános beépítési körülmények és a vonatkozó kivitelezési előírások betartása esetén, hanem a különféle rendszerelemek egymással történő összeférhetőségére, kifogástalan együttműködésére és a garanciális idő alatti megfelelőségére vonatkozik. A garanciavállalás nemcsak a Baumit Kft. által gyártott, hanem az általa forgalmazott rendszerelemekre is kiterjed.