Állnak a falak - de miből készültek?

A Baumit ismét egy hasznos kezdeményezés mellé állt: az Építem a házad klub és közösség első rendezvényén, az építőanyag-gyártó cég is segít azoknak, akik többet szeretnének megtudni a házépítés első, és talán legfontosabb szakaszáról. A klub eseményein időről időre, az építkezők mindent, egy helyen találhatnak meg, amit egy családi ház építéséről vagy felújításáról tudni érdemes.

Az első rendezvényen, amelyen az „Építem a házad” Baumit által is támogatott második saját kötete (Építem a házad II. – Állnak a falak!) bemutatása is zajlik, több érdekes előadást és szakmai információkat hallhatnak a résztvevők, valamint a támogató építőanyag-gyártók jelentős kedvezményeihez is hozzájuthatnak. Természetesen megvásárolható lesz a helyszínen a könyv is, amely a közérthető és olvasmányos sorozat legújabb darabja, építkezőknek és szakembereknek.

Helyszín és időpont:
Lurdy Ház - 2012. május 22. 9.00-16.00

A klub első rendezvényének programjából:

▪ A szalmaháztól a vályogon át a téglaházig és a könnyűbetonig
▪ A falszerkezet lehetséges anyagai az új hőtechnikai szabályozás tükrében
▪ Épületszerkezet és vállalkozásfejlesztés

Az épület szerkezetek számos alapvető elemét érintő új hőtechnikai szabályozás tervezett – de a bevezetést tekintve, jelenleg úgy tűnik, ismét tolódó – szigorításával kapcsolatosan a gyártói szakmán belül a legélesebb vita az falazatokkal kapcsolatosan alakult ki. Ezekre, és még sok más kérdésre keresik a választ az „Építem a házad” klub első rendezvényének délelőtti előadásai: Dr. Fülöp Zsuzsanna PhD, egyetemi docens (BME Épületszerkezettani Tanszék) bevezetője után a különböző építési technológiák kapcsán elhangzó előadások. A szakmai prezentációk után végül két jeles szakember, Tonk Emil és Tomán József vállalkozásfejlesztési előadásaival zárul a program.

Mit kínál még az „Építem a házad” klub első rendezvénye?
A szakmai információk és vállalkozásfejlesztési előadásokon túl a részvételi díjért mindenki 10 000 Ft értékű ajándékot kap, illetve a rendezvény napján az ott kínált szolgáltatások igénybe vételére kedvezmények várják a résztvevőket. És aki elégedetlen volt, mert nem azt kapta, amit a rendezvény ígért, annak a szervezők a részvételi díját 100 %-ban visszafizetik.

Két főnek jobban megéri!
Rendhagyó jegyárak, rendhagyó szolgáltatásokkal.
1 fő részvétele: 7795 Ft + ÁFA/fő, azaz 9900 Ft/fő.
2 fő részvétele esetén: 9843 Ft + ÁFA/2 fő, azaz 12500 Ft/2 fő kedvezményes áron, amelyért cserébe minden ajándék mindkét főnek jár.

További információ: http://www.epitemahazad.hu/