Zseniális fugázás

A fugáknak a kerámialapok közötti összeköttetésként különösen fontos funkciójuk van. Fontos látványelem, ugyanakkor védelmet és biztonságot nyújtanak.

A Szilikon a PremiumFuge-al azonos színben érhető el!

A csempe és a fuga megfelelő kombinációjával a legkülönbözőbb térhatások hozhatók létre. A Baumacol Fugázó ennek megfelelően 24 színárnyalatban kapható.

A Baumacol PremiumFuge rugalmas, penészedésgátló, víz- és szennyeződéstaszító, így hosszú évekre garantálja Önnek a szépséget és a biztonságot.

Zseniális fugázás

Termékek

Baumacol PremiumFuge
 
Cementbázisú, hidraulikusan kötő, víztaszító, flexibilis fugázóanyag, 1-8 mm közötti fugaszélességhez, bel- és kültéri felhasználásra. Burkolólapok közötti fugafelületekhez, falon és padlón egyaránt. 24 színben kapható, gyöngyfény hatású, repedésmentes kötés.

Az anyagigény a burkolólap méretétől és a fugaszélességétől függően változhat. A pontos számításhoz elérhető a Baumacol Prémium fugázó anyagszükséglet-táblázat a 84. oldalon, illetve a www.fugakalkulator.hu oldalon.
• 2 kg-os vödör
• 5 kg-os vödör
• 20 kg-os zsák
 
Baumacol Silikon
 
Tartósan elasztikus, ecetsavas, szilikonbázisú, penészedésálló tömítőanyag bel- és kültéri felhasználásra. Alkalmazható kerámiaburkolatok dilatációs hézagainak tömítésére, fal- és padlótalálkozások lezárására, valamint csempeburkolatok és szaniterek, kádak és zuhanykabinok találkozása közötti tömítésekre. 20%-ig tartósan nyúlásképes és UV-álló tulajdonságú.

A Baumacol Prémium fugázó színeivel megegyező 24 és transzparens színben kapható.
• 310 ml/kartus, 12 kartus/karton
 

Színpaletta