Baumit

A jövő ötletei.

Baumit Life színek

A Baumit Life Európa legszélesebb homlokzati vakolat színválasztékát kínáló színrendszer, mely szolgáltatásaival példaértékű színharmóniák összeállítását teszi lehetővé, egyedi lehetőséget teremtve a homlokzatok megújítására.


 Baumit Life  színválasztás

Baumit Life színválasztás

Színválasztás előtt áll, de nem biztos a leendő vakolat színben? A Baumit segít Önnek.

Töltse ki az alábbi „Előregisztráció Baumit színmintára” űrlapot, majd szaktanácsadónk a megadott elérhetőségeken felveszi Önnel a kapcsolatot. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az űrlapon megjelölt színmintát nem kapja meg automatikusan, hanem kollégánk felkeresi, segít kiválasztani az épület színét, majd az Ön által kiválasztott színhez színmintát is választhat, melyet egy kereskedő partnerünkön keresztül tud megrendelni.

A színminta ajánlott bruttó ára 1100,- Ft/vödör!

Baumit színminta igénylés 

 A színek összhatása

A színek összhatása

A színek kiválasztásánál vegyük figyelembe, hogy ugyanazok a színek más-más struktúrával soha nem fogják ugyanazt a hatást eredményezni, hiszen a strukturált felületek összhatása a fényesebb és árnyékosabb felületrészek összességéből adódik.

Mit nyerünk még a hőszigeteléssel?

  • Kihasználjuk a falszerkezet hőtároló képességét.
  • Kellemesebb lesz a fal belső felületi hőmérséklete.
  • Kisebb lesz a falszerkezet hőingadozása.
  • Megszüntetheti a meglévő hőhidakat.
  • Megszűnik a szerkezeten belüli fagyzóna, nincs penészesedés!
  • Megoldhat egy sor egyéb műszaki problémát is (pl. panelhézagok).
  • Egyéni megjelenéssel attraktívvá tehető a külső homlokzat.
  • Az igényesen hőszigetelt homlokzat növeli az ingatlan értékét.
 Mit nyerünk még a hőszigeteléssel?
 25 év rendszergarancia

25 év rendszergarancia

A Baumit Kft. az általa forgalmazott open, Star EPS, Star Ásványi és Pro hőszigetelő rendszerekre – a mindenkor hatályos törvényekben, jogszabályokban és rendeletekben meghatározott kötelező szavatosság mellett 25 év rendszergaranciát is vállal a következők szerint:

Ez a rendszergarancia nemcsak a beépített termékek rendeltetésének, alapvető tulajdonságainak megtartását jelenti általános beépítési körülmények és a vonatkozó kivitelezési előírások betartása esetén, hanem a különféle rendszerelemek egymással történő összeférhetőségére, kifogástalan együttműködésére és a garanciális idő alatti megfelelőségére vonatkozik. A garanciavállalás nemcsak a Baumit Kft. által gyártott, hanem az általa forgalmazott rendszerelemekre is kiterjed.