Baumit

A jövő ötletei.

Baumit prospektusok

Az építőanyagok már régóta nem számítanak egyszerű termékeknek. A Baumit termékeiről és kínált rendszereiről szakszerű információkra a prospektusainkban találhat meg.Baumit prospektusok
Baumit Katalógus

Baumit Katalógus

A Baumit tradicionális termékeinek (falazóhabarcsok, vakolatok, esztrichek, hőszigetelő rendszerek) gyártása és forgalmazása mellett az utóbbi évtizedben Magyarországon az épületfelújítások és a különleges homlokzatképzések egyik legismertebb szakértőjévé vált. A piaci igényekhez igazodva, az épületfelújításokhoz használt minőségi anyagok gyártására koncentrál, továbbá folyamatosan fejleszti és bővíti termékkörét (például kül- és beltéri glettek, Baumacol hidegburkolati ragasztási rendszerek).

Színvilágok, inspirációk

Gyűjtsön inspirációt a taste of life színkártyán és a honlapon is megtalálható színvilágok segítségével!

Színvilágok, inspirációk
Színkereső program

Színkereső program

A baumitlife.com weboldalon megtalálható a színválasztó program segítségével más gyártók színei beazonosíthatók a megfelelő Baumit színekre és termékekre. A színbeazonosításon túl minden színtónus megjeleníthető a különböző vakolatstruktúrákban. Egyszerűen zseniális, győződjön meg róla Ön is!


Színminta igénylés

Színminta igénylés

Egy épület homlokzati vakolatának színét legjobban egy megvalósult felületen láthatjuk. A Baumit Life színeiből kérésre minta igényelhető, melynek segítségével könnyebb lehet az épült színének kiválasztása!

Baumit videók

Nézze meg a Baumit YouTube csatornájára feltöltött kisfilmeket!

 Baumit  videók
Termékek A-Z

Termékek A-Z

A Baumit kínálatában szereplő termékek részletes műszaki adatai érhetőek el itt.

MÉVSZ irányelvei

A Magyar Építőkémia- és Vakolat Szövetség (melynek a Baumit Kft. is tagja) munkacsoportja állította össze a Homlokzati Hőszigetelő Rendszerekre Vonatkozó irányelv anyagát.

 

MÉVSZ irányelvei
Baumacol  Fugakalkulátor

Baumacol Fugakalkulátor

A számolási segédlet iránymutatásul szolgál a BaumacolPremium fugázó anyagszükségletéhez a fugahézagok szélessége, a burkolólapok mérete és a vastagsága szerint.

www.fugakalkulator.hu

Tervezői támogatás

A Baumit Life színeket az AutoCAD programban szeretné használni? Speciális színárnyalatokat szeretne használni grafikai programjában? Használja a Baumit Life színvilágát szín- vagy CAD programjában is és importálja át színválasztékunkat!


Tervezői támogatás