Baumit

A jövő ötletei.

Nanotechnológia a homlokzaton

Hosszú ideig szép homlokzat
Természetes öntisztuló hatás
A Baumit Life színeiben

Öntisztuló homlokzat

A nanotechnológia legújabb fejlesztésének köszönhetően a homlokzat tartósan tiszta és szép marad.

Lehetőségei szerint az új házába mindenki igyekszik beépíteni a legmodernebb technikákat és eszközöket. A 21. századi nyílászárók, gépészeti megoldások és a legújabb trendnek megfelelő burkolatok mellett fontos az innovatív homlokzati hőszigetelés az ahhoz tartozó homlokzati vékonyvakolat is.

A Baumit Nanopor szabadalmaztatott termékcsalád a homlokzatok öntisztulását biztosítja.

 Nanotechnológia  a homlokzaton
 Funkció  – a technológia csúcsa

Funkció – a technológia csúcsa

A Baumit homlokzati vékonyvakolatok nemcsak könnyen bedolgozhatók és vonzó színűek, hanem biztos megoldást nyújtanak a felmerülő problémákra. A fotokatalízisre és a nanotechnológiára épülő öntisztuló hatástól a hőszigetelő rendszereken is alkalmazható intenzív, sötét színeken át – a Baumit vakolatok mind technológiai, mind esztétikai oldalról is kielégítik az igényeket.

Baumit NanoporTop és NanoporColor

A nanotechnológia, fotokatalízis (photokat) alkalmazása révén a Baumit NanoporTop vakolat és NanoporColor festék egészen különleges felületet képez, ugyanis a szennyeződés nagyon nehezen tapad meg a felületén, és az időjárási hatások (az UV-sugárzás, a szél, az eső, a hó valamint a hőmérséklet-ingadozások) természetes módon, folyamatosan tisztítják a felületet.

A Baumit „öregedésgátló rendszerével” a homlokzatok jóval tovább maradnak szépek és tiszták.

 Baumit  NanoporTop és NanoporColor
Baumit  Life

Baumit Life

A Baumit Life nemcsak az egyik legszélesebb homlokzati vakolat színválaszték Európában, hanem egyúttal több, a színválasztást segítő, egyedi szolgáltatás is kapcsolódik hozzá. A baumitlife.com oldalon elérhetők színkereső és színtervező programok megtekinthetők különféle stílusokhoz tartozó harmonikus színösszeállítások, és ugyanitt mobileszközre tervezett színes alkalmazás is letölthető.

Termékek

NanoporTop
 
Prémium minőségű, természetes módon öntisztuló, jó páraáteresztő és feldolgozásra kész homlokzati vékonyvakolat. Alkalmazásával a homlokzati felületek hosszú ideig tiszták és újszerűek maradnak

Struktúrák: K 1,5 mm; K 2 mm; K 3 mm
• 25 kg-os vödör, 16 vödör/raklap = 400 kg
 
NanoporColor
 
Prémium minőségű, természetes módon öntisztuló, kiváló páraáteresztérű homlokzatfesték. Rétegfelépítés: alapozás 20% vízzel hígítva, festés: hígítatlanul • 25 kg-os vödör, 16 vödör/raklap = 400 kg
• 5 kg-os vödör, 48 vödör/raklap = 240 kg